Begüm Birgören Kimdir, Resimleri

Begüm Birgören Kimdir, Biyografisi,

Begüm Birgören Fotoğrafları,

Begüm Birgören

Doğum Tarihi : 20 Eylül 1982;
Doğum Yeri : Eskişehir

Begüm Birgören ; Türkiye Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.
13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur.

Filmografisi

Türkan (2011)
Ömre Bedel (2009) – Ömür
Ali’nin Sekiz Günü (2008) – Zeynep
Mert ile Gert (2008) – Nazlı
Nokta (2008)
Karayılan (2007) – Elvan
Kırık Kanatlar (2006) – Ayşe
Sen Ne Dilersen (2005) – Genç Eleni
Seher Vakti (2005) – Melike
Arapsaçı (2004)
Mavi Kolye (2003) – Nil
Pilli Bebek (2003) – Olcay
Beşibiryerde (2002)

Begüm Birgören Resimleri