Steve Carell

16 Ağustos 1962 yılında ABD’de doğdu.

Emmy adaylığı bulunan, Altın Küre ödülü sahibi Amerikalı komedyen, oyuncu, yapımcı ve yazar.

Little Miss Sunshine filmi ile En İyi Oyuncu Kadrosu dalında Screen Actors Guild Awards / Screen Actors Guild Ödülü kazanmıştır.

1995’den bu yana Nancy Walls ile evlidir ve iki çocukları vardır.

Filmografi

 
2003 Bruce Almighty Evan Baxter 
2004 Anchorman: The Legend of Ron Burgundy Brick Tamland 
Sleepover Officer Sherman
2005 Melinda and Melinda Walt
2005 Bewitched Arthur amca Cameo
2005 The 40-Year-Old Virgin Andy Stitzer 
2006 Over the Hedge Hammy (seslendirme)
2006 Little Miss Sunshine Frank Ginsburg 
2007 Evan Almighty Evan Baxter 
2007 Knocked Up Himself Cameo
2007 Dan in Real Life Dan Burns 
2008 Horton Hears a Who! Mayor of Who-Ville 
2008 Get Smart Maxwell Smart 
2009 High T 

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir